Αγορά ακινήτου στην Ρωσία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία και κερδοφόρα επένδυση!


Αγορά ακινήτου στο στάδιο οικοδομής έχει γίνει ένα είδος επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ρωσία.


Χάρη της πολύχρονης συνεργασίας μου με έμπειρους και αξιόπιστους πράκτορες ακίνητων περιουσιών το έχω διαπιστώσει από την δική μου προσωπική εμπειρία. Το κέρδος μέσα σε 2 χρόνια αποτελεί περίπου 35% της αρχικής τιμής. Επίσης το κόστος ενοικίασης των διαμερισμάτων είναι αρκετά υψηλό, π.χ. σε ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. το μηνιαίο ενοίκιο μπορεί να είναι περίπου 1000 Ευρώ.    


Στην υπηρεσία σας θα είναι εξειδικευμένοι στο χώρο δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και λογιστικές εταιρίες για να είναι η αγορά σας ασφαλισμένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Εγκαταστημένη  στην Μόσχα εγώ και οι καταξιωμένοι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμη να σας προσφέρουμε πολύ καλές ευκαιρίες ακινήτων υπό ανέγερση στην Μόσχα και τριγύρω περιοχές, όπως επίσης και οικοπέδων κοντά στην Μόσχα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В