ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σταύρος Παπαδόπουλος


Είχα έρθει στην Μόσχα για συνομιλίες, και η Ντίνα με βοήθησε πάρα πολύ όχι μόνο στο να κάνω ένα σωστό διάλογο με τους συνεργάτες μου, αλλά με σύστησε και σε άλλους επιχειρηματίες, με τους όποιους θα συνεργαστώ στο μέλλον, παρέχοντάς μου πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την επιχειρηματική κουλτούρα στην Ρωσία. Θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της και σε άλλους τομείς.


Απρίλιος, 2015

Κωνσταντίνος και Ιωάννα


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ντίνα για την εκπληκτική συνεργασία, που είχαμε, και τις υπηρεσίες διερμηνέα και ξεναγού, που μας προσέφερε με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο. Χάρη στην υποστήριξη της καταφέραμε να κάνουμε νέες επαγγελματικές επαφές στην Μόσχα, κάναμε βόλτα στο κέντρο της πόλης και είδαμε όμορφα αξιοθέατα. Έτσι το ταξίδι μας ήταν πολύ άνετο και αποτελεσματικό. Συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της χωρίς καμία επιφύλαξη. 


Απρίλιος, 2015Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου


Περάσαμε πολύ όμορφα στην Μόσχα! Δεν είχαμε πολλές μέρες, αλλά προλάβαμε να γνωρίσουμε όσο την ιστορική, τόσο και την διασκεδαστική Μόσχα. Η εντύπωση, που μας δημιουργήθηκε, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ σύγχρονη και πανέμορφη πόλη. Ευχαριστούμε για την ξενάγηση!


Ιούλιος, 2014. Ιούνιος, 2015.


The undersigned, Savvas Pavlidis, Managing director of Glossima & Wehrheim Translation and Interpretation Bureau (hereinafter - “the company”), hereby certifies that Ms. Dina Setdikova cooperates with the company as a freelance translator from English/Greek into Russian.

During our cooperation Ms. Setdikova translated a wide variety of texts (technical, tourism, medical etc.). She is a very hard-working and qualified professional. Her ability to work under deadline pressure and to perform her work in time, as well as accuracy and quality of her translations deserve a special mentioning.

I can without hesitation recommend Ms. Setdikova for any translating job that requires deep knowledge of Greek, English and Russian.

Please do not hesitate to contact me should you have any questions or require additional information.

Sincerely, Savvas Pavlidis. May, 2012.

Σωτήρης, Αγγελική, Ευγενία και Θανάσης


Ευχαριστούμε πολύ την ξεναγό μας για την υποστήριξη, που μας παρείχε πριν ακόμα ξεκινήσει το ταξίδι μας στην Ρωσία, και την τακτοποίηση των διαφόρων θεμάτων, που μας ταλαιπώρησαν αρκετά, με τα ξενοδοχεία, βίζες και εισιτήρια, καθώς επίσης και για την ανεύρεση του ξεναγού στην Αγία Πετρούπολη. Ευχαριστούμε για την διοργάνωση και για τις δυο ενδιαφέρουσες μέρες στην Μόσχα. Περάσαμε πολύ όμορφα!


Ιούνιος, 2015

Νώντας Καποσίτας, πλαστικός χειρουργός, MD, PhD


Συνεργάζομαι με την Ντίνα αρκετά χρόνια και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μια άψογη επαγγελματίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Έχει μεταφράσει από Ελληνικά στα Ρώσικα την ιστοσελίδα μου www.kapositas.gr και έχει παρευρεθεί  σε εκθέσεις μαζί μου για να προωθήσουμε την δουλεία μου. Το αποτέλεσμα και από τα δύο ήταν εκπληκτικό. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και με εκπροσωπεί αξιόπιστα και με επιτυχία στην Ρώσικη αγορά, συντονίζοντας τους Ρωσόφωνους πελάτες μου.


Ιούλιος, 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В

COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.