Πως χρεώνονται οι υπηρεσίες προσωπικού ξεναγού και διερμηνέα?

Η χρέωση των υπηρεσιών προσωπικού ξεναγού, διερμηνέα και μεταφραστή πραγματοποιείται ανά ώρα – ελάχιστη απασχόληση 1 ώρα. Σε περίπτωση χρήσεως υπηρεσιών προσωπικού ξεναγού, διερμηνέα και μεταφραστή κατά την διάρκεια πλήρης εργάσιμης μέρας (8 ώρες) προβλέπεται έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα ή στο e-mail, που αναφέρονται στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Πως πραγματοποιείται η πληρωμή?

Δουλεύω με 100% προπληρωμή. Με τους τακτικούς πελάτες υπάρχει ευέλικτο χρονοδιάγραμμα πληρωμών.


Τι πρέπει να κάνω αν χρειάζομαι τις υπηρεσίες προσωπικού ξεναγού και διερμηνέα?

Παρακαλώ, επικοινωνήσετε μαζί μου το ταχύτερο δυνατό για να μάθετε για τις ελεύθερες ώρες/μέρες.  


Ποιες ξεναγήσεις προσφέρετε?

Μετά από την επαφή με κάθε ξεχωριστό πελάτη, δημιουργείται ένα προσωπικό πρόγραμμα αναλόγως τα ενδιαφέροντα, που έχει ο καθένας. Συνήθως μια ξενάγηση περιλαμβάνει μια βόλτα στα πιο γνωστά αξιοθέατα, μετρό της Μόσχας, καταστήματα, συμβουλές για εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ. Αν χρειαστεί θα σας συνοδέψω στο ταξίδι σας στην Ρωσία και θα εξετάσω τις επιθυμίες σας σχετικά με το ταξίδι σας.


Τι είναι κονσιέρζ υπηρεσίες?

Κονσιέρζ είναι ένας δικός σας προσωπικός βοηθός σε ότι μπορείτε να φανταστείτε, από ενοικίαση αεροπλάνου μέχρι καθημερινά ζητήματα. Έτσι, αν αναζητάτε ταξιδιωτική ή επαγγελματική υποστήριξη στην Μόσχα, θεωρήστε πως όλα είναι τακτοποιημένα!


Είναι ακριβό το κόστος των υπηρεσιών του προσωπικού ξεναγού και διερμηνέα?

Αν συγκρίνετε το κόστος των υπηρεσιών του προσωπικού ξεναγού, διερμηνέα και μεταφραστή με τις ώρες άνετου και ασφαλής ταξιδιού και επιχειρηματικές ευκαιρίες, που μπορείτε να χάσετε, και το άγχος, που θα έχετε, σε μια άγνωστη χώρα, θα καταλάβετε πως η παρουσία ενός προσωπικού ξεναγού και διερμηνέα είναι μια προσιτή επιλογή.


Επικοινωνήστε μαζί μου και θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη απορία σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В