ΝΤΙΝΑ ΣΕΤΝΤΙΚΟΒΑ

Γεννήθηκα στην Μόσχα. Το 2004 αποφοίτησα από την Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών της Μόσχας με μεταπτυχιακό τίτλο και δεύτερο πτυχίο μεταφραστή/διερμηνέα από Αγγλικά στα Ρώσικα. Έλαβα το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας ανώτερου επιπέδου (Δ) από την Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισα τις σπουδές μου στην Νομική σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.


Στην Μόσχα εργαζόμουνα αρκετά χρόνια ως νομικός σύμβουλος στην TNS Gallup Media, μια από της μεγαλύτερες στην Ρωσία εταιρίες έρευνας αγοράς.


Στην Ελλάδα (Αθήνα) απέκτησα πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα εμπειρία, όταν δούλευα 3 χρόνια στην κατασκευαστική εταιρία και μεσιτικό γραφείο «Pommel Holdings Inc.» ως υπεύθυνη πωλήσεων και ενοικιάσεων πολυτελών κατοικιών και σκαφών, σύμβουλος στα νομικά ζητήματα, προσωπικός βοηθός του Γενικού διευθυντή και υπεύθυνη διοργάνωσης συνεδρίων και φόρουμ της εταιρίας.Έχω κάνει πρακτική σε ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά δικηγορικά γραφεία της Ελλάδας «Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου».


Έχω μεγάλη εμπειρία στις γραπτές μεταφράσεις στους τομείς όπως νομική, ιατρική, τουρισμός, παραγωγή καλλυντικών και γεωργική παραγωγή, όπως επίσης στην διερμηνεία κατά των δικαστικών ακροάσεων και επαγγελματικών συναντήσεων. Κατέχω άριστα 3 γλώσσες: Ελληνικά, Ρώσικα και Αγγλικά.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ  

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В