Τα τελευταία 15 χρόνια ζω ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Μόσχα. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μεταξύ των γνωστών μου, φίλων, συναδέλφων και συνεργατών, έχω συναντήσει αρκετούς ανθρώπους να αναζητούν έναν «δικό τους άνθρωπο» στην Ελλάδα, ο οποίος θα τους συμβούλευε σε ποιο μέρος να πάνε για διακοπές, ποιό ελαιόλαδο να αγοράσουν, που να βρουν την καλύτερη γούνα, θα τους έβρισκε ξενοδοχείο ή βίλλα προς ενοικίαση ή ένα σπίτι ακριβός έτσι όπως το ήθελαν και ονειρευόντουσαν να αγοράσουν στην Ελλάδα, έναν αξιόπιστο δικηγόρο, λογιστή, ακόμα και γιατρό και θα τους διοργάνωνε την δεξίωση γάμου τους σε νησιά.


Και αντίστοιχα οι Έλληνες ήθελαν να βρουν έναν άνθρωπο ειδικό και εμπιστοσύνης, ο οποίος θα τους βοηθούσε με την μετάφραση σε επιχειρηματικές συναντήσεις, εκθέσεις ακόμα και δικαστήρια όπως επίσης και με την επικοινωνία με Ρώσικες εταιρίες, θα έβρισκε ενδιαφερόμενες για το προϊών τους επιχειρήσεις, θα τους έδειχνε την Μόσχα και θα αποκάλυπτε όλα τα μυστικά της τοπικής ζωής.                  

Έτσι, χάρη στις σπουδές μου στα Πανεπιστήμια των δύο χωρών, στην πλούσια εμπειρία, στο καθιερωμένο δίκτυο συνεργατών και στην άριστη γνώση της Μόσχας και της Ελλάδας, μου ήρθε η ιδέα να γίνω προσωπικός σας ξεναγός, διερμηνέας και μεταφραστής στην Ελλάδα και στη Μόσχα, για να μπορείτε πιο εύκολα να ανακαλύψετε νέους προορισμούς, προοπτικές και να δημιουργήσετε χρήσιμες επαφές.


Σήμερα, εγκαταστημένη στη Μόσχα, είμαι έτοιμη να σας ξεναγήσω στην επιχειρηματική, πολιτιστική και βραδινή ζωή της, να σας δείξω την πόλη έτσι όπως την ξέρουν οι κάτοικοί της και να εξετάσω οποιαδήποτε ζητήματα, που αφορούν την Ρωσία και την Ελλάδα, για να κάνω την παραμονή σας σε αυτές τις χώρες και την συνεργασία με νέους συνεργάτες άνετη και ευχάριστη.

Με εκτίμηση,

Προσωπικός σας ξεναγός και διερμηνέας

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В