Η Ρωσία είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς και εμπορικούς συνεργάτες της Ελλάδας. Επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με αυτή την χώρα εξαρτιούνται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα: προσωπικές συναντήσεις, τηλεφωνικές συνομιλίες, αλληλογραφία και άλλα. Είναι σχεδόν αδύνατο να διασφαλίσει κανείς το κατάλληλο επαγγελματικό επίπεδο αυτών των σχέσεων χωρίς να προσφύγει στις υπηρεσίες ενός ειδικευμένου διερμηνέα και μεταφραστή της Ρώσικης γλώσσας. Ρισκάρετε να χάσετε πελάτες και χρόνο.


Για πάνω από 5 χρόνια προσφέρω υπηρεσίες επαγγελματικής γραπτής μετάφρασης και διερμηνείας από και προς Ρώσικα, Ελληνικά και Αγγλικά στους εξής τομείς: νομική, ιατρική, τουρισμός, παραγωγή καλλυντικών και γεωργική παραγωγή στις επιχειρηματικές συναντήσεις, εκθέσεις και δικαστήρια.


Η παρουσία ενός επαγγελματία μεταφραστή με νομική εκπαίδευση των Πανεπιστημίων της Ρωσίας και της Ελλάδας και γνώσης των γλωσσικών ιδιαιτεροτήτων των δυο χωρών θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών επαφών και εποικοδομητικού διαλόγου.


Επικοινωνήστε μαζί μου, αν επιθυμείτε να λάβετε διερμηνεία και μετάφραση υψηλής ποιότητας χωρίς μεσάζοντες και σε προσιτές τιμές.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόστος υπηρεσιών:

Γραπτή μετάφραση 0,05 Ευρώ/λέξη

Διερμηνεία από 25 Ευρώ την ώρα

Εκθέσεις από 100 Ευρώ την ημέρα


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В