Θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ρωσία? Να υπογράψετε συμβόλαιο συνεργασίας? Συμμετέχετε σε δίκη? Ψάχνετε για αντιπρόσωπο, ο οποίος θα τακτοποιήσει όλα τα νομικά σας ζητήματα? Θα χρειαστείτε έμπειρους και αξιόπιστους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές και μεταφραστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ρωσία.


Λόγο της νομικής εκπαίδευσής μου στα Πανεπιστήμια της Ρωσίας και της Ελλάδος και εμπειρίας εργασίας ως νομικός σύμβουλος στην Ρωσία συνεργάζομαι μόνο με ειδικευμένους στο χώρο τους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία.

Μπορείτε να είσαστε σίγουροι, η νομική και οικονομική σας ευημερία είναι εγγυημένη!Ως προσωπικός σας ξεναγός και διερμηνέας θα τακτοποιήσω όλα τα νομικά ζητήματά σας, αν χρειαστεί θα σας συνοδέψω στις επαγγελματικές συναντήσεις και θα προσφέρω υπηρεσίες προσωπικού βοηθού.


«Άνθρωπος τελειωθείς βέλτιστον των ζώων, χωρισθέν δε νόμου και δίκης, χείριστον πάντων».                   

Πλάτων, 427-347 π.χ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В