Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε στη Μόσχα για διεξαγωγή συνεδρίου, σεμιναρίου ή εταιρικής εκδήλωσης μαζί με τις συνεργαζόμενες εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων είμαστε στην διάθεσή σας για να περάσετε όμορφα και άνετα το χρόνο σας στην πανέμορφη Ρωσία.


Χάρη στην εμπειρία μου ως υπεύθυνης διοργάνωσης Ελλήνο-Ρωσικών Φόρουμ της εταιρίας Pommel Holdings Inc., τα όποια έλαβαν χώρο στο Ζάππειο στην Αθήνα το 2008 με περίπου 300 άτομα και στο Παλάτι Ταβρίτσεσκι στην Αγία Πετρούπολη το 2009 με περίπου 250 άτομα, η εκδήλωσή σας θα πραγματοποιηθεί ομαλά και σε πολύ υψηλό επίπεδο.


Για όσους διαμένουν στην Μόσχα οι εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, με τις οποίες συνεργάζομαι, μπορούν να σας προσφέρουν διάφορα προγράμματα εταιρικών εκδηλώσεων ή να διοργανώσουν πολύχρωμα και χαρούμενα party για τα δικά σας μικρά παιδία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В