Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινήσετε την δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα σε ξένη χώρα, ειδικά εάν δεν έχετε τον δικό σας αξιόπιστο συνεργάτη και αντιπρόσωπο.


Ο προσωπικός βοηθός - «ξεναγός στην επιχειρηματική ζωή», τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, θα κάνει την παραμονή σας στην Ρωσία και συνεργασία με νέους συνεργάτες άνετη.


Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και λογιστές, με τους οποίους συνεργάζομαι επί πολλά χρόνια, θα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.Στις επαγγελματικές συναντήσεις εγώ προσωπικά θα φροντίσω να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας και θα είμαι πάντα στην δική σας πλευρά προστατεύοντας τα δικά σας συμφέροντα.


«Ο επιχειρηματίας αναλαμβάνει κινδύνους σε ένα αβέβαιο περιβάλλον, για τους οποίους δεν μπορεί να εξασφαλιστεί. Επιτυχημένος είναι εκείνος που ελαχιστοποιεί τους κινδύνους μειώνοντας τον βαθμό αβεβαιότητας».

F. Knight


                   

ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ • ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

+ 7 903 563 02 52

+ 30 69 77 93 82 97COPYRIGHT  © DINA S 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. SHOPPING ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
LINKS FAQ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

f В